مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: «یک باب مغازه پرنده فروشی در شهر فسا به علت عدم رعایت اصول بهداشتی و تهدید بهداشت عمومی توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل گردید.»

به گزارش وب دا؛ مهندس مجتبی کرمی منش  افزود: واحد صنفی تعطیل شده به علت عدم رعایت اصول و مقررات بهداشتی، دفع غیربهداشتی فضولات پرندگان و دفع فاضلاب به معابر و عدم توجه به تذکرات بازرسین بهداشت محیط در بازدیدهای مکرر، تعطیل و پلمپ شده است.

مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به شکایات مردمی از بوی نامطبوع این پرنده فروشی اظهار کرد: بازرسی از همه اماکن شهرستان به صورت ویژه در برنامه بازدیدهای بهداشت محیط وجود دارد و با متخلفین از اصول بهداشتی برخورد قانونی می شود.

وی از حمایت های آقای تواضعی دادستان شهرستان فسا بخصوص در تعطیلی این امکنه متخلف قدردانی نمود.