به گزارش وب دا؛ مراسم گرامیداشت روز بهورز و تجلیل از بهورزان نمونه با حضور ریاست دانشگاه، معاون بهداشت، بهورزان خانه های بهداشت و مدیران بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم دکتر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ارتقاء شاخص های بهداشتی پس از پیروزی انقلاب مرهون تلاش های خالصانه بهورزان در حوزه سلامت است و این تلاشها باعث شد امید به زندگی در ایران بین 20 تا 25 سال افزایش یابد.

دکترخالقی افزود : نسل اول بهورزان برای ارتقاء شاخص های بهداشتی زحمات زیادی را متحمل شدند و بهورزان جوان باید از این عزیزان الگو بگیرند.

وی همدلی و همکاری را در شرایط سخت اقتصادی کشور برای حفظ دستاوردهای سلامت بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: انشاءا... با کمک خداوند متعال و تدبیر مسوولین، این دوران سخت را بسلامتی پشت سر خواهیم گذاشت .

در ادامه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه با تقدیر از زحمات بهورزان در ارایه با کیفیت مراقبتهای سلامت در روستاها، گفت: اعتماد مردم مهم ترین سرمایه های اجتماعی حوزه سلامت است که باید از آن صیانت کرد.

در این مراسم از بهورز نمونه کشوری، بهورزان نمونه شهرستان و بهورزان بازنشسته سال 97 تقدیر به عمل آمد.

بهورز نمونه کشوری :

- آسیه نجابت اصل ( بهورز خانه بهداشت اکبرآباد)

بهورزان نمونه شهرستان :

- سمیه دیندارلوئیان ( بهوررز خانه بهداشت دیندارلو)

- پریوش غلباش ( بهورز خانه بهداشت زنگنه )

- هاجر ارجمند ( بهورز خانه بهداشت بید زرد)

- خدیجه بلاغی ( بهورز خانه بهداشت قاسم آباد)

بهورزان بازنشسته :

- لیلا چراغی ( بهورز خانه بهداشت نوبندگان )

- نسرین حیدری ( بهورز خانه بهداشت صحرارود )

- مهیندخت بنایی ( بهورز خانه بهداشت کچویه )

- مریم بلاغی ( بهورز خانه بهداشت قاسم آباد )