به گزارش وب دا؛ جلسه هم اندیشی اورژانس115 با حضور ریاست دانشگاه، ریاست و پرسنل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست دکترعلی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فساضمن قدردانی از تلاش های تکنسینهای اورژانس115، گفت: اورژانس 115 چشم مجموعه دانشگاه است و الحمدالله اورژانس 115 یک روند رو به رشد خیلی خوبی طی کرده است .

ریاست دانشگاه با اشاره به اینکه حضور تکنسین های اورژانس بر بالین بیماران باعث آرامش بیمار و خانواده اش می شود، افزود: پرسنل اورژانس با عملکرد خوب خود، موجبات رضایت مندی و اعتماد مردم را فراهم کرده اند و مایه افتخار برای دانشگاه است که مردم نسبت به دانشگاه رضایت دارند.

دکترخالقی با اشاره به شرایط اقتصادی موجود کشور، بر لزوم صرفه جویی و کاهش هزینه ها در مجموعه دانشگاه تاکید نمود.

در ادامه پرسنل اورژانس115 به بیان نقطه نظرات و چالش های موجود پرداختند و ریاست دانشگاه و ریاست اورژانس به سوالات و ابهامات پاسخ دادند.