به گزارش وب دا؛مهندس علی اکبر رشیدی مسوول دبیرخانه ستاد اقامه نماز دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه مرداد ماه سال جاری ستاد اقامه نماز دانشگاه، اعضای ستاد اقامه نماز از پروژه های در حال احداث دانشگاه از قبیل کلینیک ویژه دانشگاه و بخش اتفاقات بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بازدید کردند.

رشیدی افزود: این بازدید با هدف در نظر گرفتن مکانی مطلوب جهت اقامه نماز در پروژه های در دست احداث دانشگاه انجام شد و گزارش این بازدید در جلسه آتی ستاد مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام عابدی دبیر ستاد اقامه نماز و سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  بر اهمیت در نظر گرفتن محلی مناسب جهت تسهیل اقامه نماز بیماران، همراهان و پرسنل بالینی تاکید کرد و گفت: چینش و ساختار نمازخانه ها در بخش ها باید به نحوی باشد که افراد بتوانند با توجه به دغدغه ی خود به راحتی فریضه الهی خود را به جا آورند.

گفتنی است  در ادامه از نمازخانه های خوابگاه های دانشجویی ولایت و زینبیه بازدید گردید.