به گزارش وب دا؛ جلسه هماهنگی کمیته ی بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی با حضور معاون بهداشت دانشگاه، نمایندگانی از هلال احمر، ادراه اوقاف، معاونت درمان، بیمارستان های حضرت ولی عصر (عج) و دکتر شریعتی در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا مراسم و پیاده روی اربعین حسینی را به عنوان یک حرکت فرهنگی بزرگ حائز اهمیت دانست و گفت: آموزش سلامت به زائرین و رعایت اصول بهداشت برای حفظ سلامت ایشان و بهره مندی از این حرکت فرهنگی - معنوی ضروری می باشد.

دکترکریمی افزود: دستیابی به این هدف با همکاری تمامی ارگانها و سازمانهای دست اندرکار شهرستان و کشور امکان پذیر است.

در ادامه جلسه اعضای کمیته به بحث و تبادل نظرات پرداختند و مصوب گردید تمامی موکبهای شهرستان فسا مجوزهای بهداشتی لازم را از معاونت بهداشت اخذ نمایند و واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت ، آموزش بهداشت عمومی را در قالب متون و کلاس آموزشی به زائرین ارایه نمایند.

نظارت بر موکبها از طریق  رابطین سلامت، تشدید نظارتهای بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تاسیسات رفاهی امامزاده اسماعیل(ع) در اربعین حسینی با توجه به ورود و اسکان زائرین خارجی اربعین در این محل و آمادگی بیمارستانهای حضرت ولی عصر(عج) و دکترشریعتی و هلال احمر در زمینه پذیرش بیماران تنفسی از دیگر مصوبات این جلسه بود.