به گزارش وب دا؛ دکترسمیه معتضدیان متخصص اعصاب و روان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: والدین برای جلوگیری از لجباز نشدن کودکان باید از توقعات زود هنگام نسبت به آنان پرهیز نموده و فرصت لازم را جهت تحقق این مهم به کودکانشان بدهند .

دکترمعتضدیان با بیان اینکه دستورات زیاد و برخورد نادرست کودکان را لجباز می کند، اظهار داشت: دستورات مبهم، پشت سرهم و در عین حال همراه با توضیح زیاد و لحن صدای ناهمگون زمینه ساز نافرمانی در کودکان می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: برای دستور دادن به کودک در زمان مناسب اسم او را صدا بزنید به او نگاه کنید و توجه او را با لمس ملایمی به خود جلب کرده و سپس با لحن مناسب کلامی دستور خود را حتی الامکان ساده، واضح و کوتاه بدهید
متخصص اعصاب و روان اظهار داشت: زمان نامناسب برای دستور دادن به کودک هنگامی است که او سرگرم بازی و یا خسته و خواب آلود بوده که در این مقطع زمانی امکان سر پیچی کودک زیاد است.

وی گفت: اگر کودک دستور شما را اجرا کرد به او پاداش بدهید و اگر اجرا نکرد بعد از چند ثانیه به همان صورت که قبلا انجام داده اید دستور را تکرار کنید.