به گزارش وب دا؛ کارگاه آموزشی گرد و غبار و اثرات آن بر سلامت انسان توسط واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا و با حضور معاون بهداشت دانشگاه و مسوولین و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار شد.

مهندس منوچهر جوکاران مسوول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت و کارشناس ارشد محیط زیست در خصوص این کارگاه آموزشی گفت: با توجه به بروز پدیده گرد و غبار در منطقه فسا با غلظتهای پیش بینی نشده و ایجاد مشکلات برای اهالی شهرستان و امکان بروز مجدد این پدیده، ضرورت آموزش به کارشناسان و مسوولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت برای آموزش به سایر اقشار جامعه و پیشگیری از اثرات نامطلوب پدیده گرد و غبار احساس می شود .

جوکاران افزود: در این راستا واحد مدیریت بلایا اقدام به آموزش کارشناسان ستادی حوزه معاونت بهداشت در زمینه اثرات گرد و غبار بر سلامت انسان نمود تا ضمن آگاهی بخشی این آموزشها توسط واحدهای ستادی به صورت آبشاری درمناطق شهری و روستایی شهرستان فسا به عموم مردم منتقل شود.