به گزارش وب دا؛ نمایشگاه ازدواج سالم، مناسب و پایدار در دانشگاه علوم پزشکی فسا برپا گردید.

دکتر علی اصغر خالقی رییس دانشگاه و معاونین توسعه، بهداشت و فرهنگی -دانشجویی از این نمایشگاه بازدید نمودند.

خانم ویدا لیمویی مسوول واحد آموزش سلامت معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص این نمایشگاه گفت : نمایشگاه ازدواج سالم ، مناسب و پایدار با هدف فرهنگ سازی و اجرای مداخلات مناسب و اثر بخش در زمینه ترویج ازدواج مناسب و ارتقاء شاخص های سلامت در بین جوانان و تحکیم بنیان خانواده برپا شده است .

مسوول واحد آموزش سلامت افزود: در این نمایشگاه بسته های آموزشی شامل کتابجه، پمفلت و همچنین آلبوم پوستر در زمینه ازدواج سالم و خود آموز در زمینه خودمراقبتی جوانان و مشاوره به بازدید کنندگان ارایه می شود.

گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ 26 فروردین ماه برپا شده است و تا 29 فروردین فعال می باشد.