به گزارش وب دا؛ آقای علی اکبر رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن اشاره به ثبت نام دانشگاهیان در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، گفت: روند ثبت نام تا پایان فروردین ماهادامه دارد  و تمدید نیز خواهد شد،  امیدواریم امسال نیز شاهد درخشش دانشگاهیان در جشنواره باشیم.

رشیدی با اشاره به استقبال خوب دانشگاهیان و بیان اهمیت جشنواره قرآن و عترت، افزود: تاکنون ۱۵۰ نفر ازدانشجویان، ۲۳ نفر از اساتید و ۲۰۷ نفر از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی فسا در جشنواره ثبت نام کرده اند و از دیگر دانشگاهیان نیز دعوت می نماییم تا در بازه زمانی اعلام شده در سامانه جشنواره ثبت نام نمایند.

سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه در خصوص بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت اظهار داشت: بیست و سومین دوره جشنواره با شروع ثبت نام برای حضور در این جشنواره وارد فاز اجرایی خود شده است. قبل از شروع ثبت نام، آیین نامه این دوره از جشنواره در نیمه اول دی ماه به تمامی واحدهای دانشگاهی وزارت بهداشت ابلاغ شد تا با جشنواره دوره بیست و سوم بیش از پیش آشنا شوند. بر اساس آنچه که در آیین نامه دوره بیست و سوم دانشگاهیان وزارت بهداشت آمده است، دوره بیست و سوم در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار می‌شود و ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان این وزارتخانه است که از بین آنها اساتید و دانشجویان برگزیده به جشنواره ملی در سال ۹۷ راه خواهند یافت.

سرپرست اداره قرآن و عترت در راستای ارتقای سطح قرآنی شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی، افزود: جشنواره قرآن و عترت شامل : 6 بخش آوایی، معارف قرآنی و سیره معصومین، پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی می باشد که متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به اداره قرآن و عترت دانشگاه مراجعه نمایند، داوطلبان جهت ثبت نام در جشنواره نیز می توانند به سایت http://quran.behdasht.gov.ir مراجعه کرده و رشته های مورد نظر خود را انتخاب کنند.

رشیدی از آغاز کلاس های قرآن نیز  خبر دادو تاکید کرد: کلاس های قرآن، روزهای یکشنبه هر هفته در معاونت بهداشت، روزهای دوشنبه در خوابگاه زینبیه و روزهای سه شنبه در ستاد دانشگاه برگزار می گردد.

سرپرست اداره قرآن و عترت افزود: کلاس آموزشی اذان نیز ویژه برادران از سه شنبه ۲۸ فروردین ماه، پس از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: محورهای آموزشی قرآن کریم در دانشگاه، فراگیری همراه با اثربخشی و مشارکت پذیری و مشارکت جویی در سال جاری دراولویت های برنامه های اداره قرآن و عترت می باشد.