به گزارش وب دا؛ دکتر افشین استوار مدیر کل دفتر مدیریت بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت با صدور لوح تقدیر از تلاش و زحمات آقای حسین محمدی فر کارشناس غربالگری تیروئید معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیشبرد اهداف برنامه کشوری غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در سال96 تقدیر و تشکر نمود.

حسین محمدی فر کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان، گفت : از سال 84 تاکنون که برنامه غربالگری تیروئید در کشور به اجرا درآمد، 100 نوزاد دارای کم کاری تیروئید در شهرستان فسا شناسایی شده اند که تحت درمان قرار گرفته اند و از عقب ماندگی ذهنی این کودکان جلوگیری شده است .

محمدی فر افزود: در حال حاضر نمونه گیری پاشنه پای نوزادان جهت غربالگری تیروئید در مراکز بهداشتی درمانی فاطمیه، زاهدشهر، ششده، میانشهر و مقابری انجام می شود که نقش مهمی در حفظ سلامت نسلهای آینده دارد.