به گزارش وب دا؛ دکتر محمد هاشم هاشم پور مدیر دفتر طب ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه اول در بين اعضای هيات علمي رشته طب ايراني در کشور گردید.

طبق سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکترمحمد هاشم هاشم پور در بین 69 نفر از اعضای هیات علمی رشته طب ایرانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، جزو 1 درصد برتر بر اساس معیار H-index در مجموعه Scopus می باشند.

دکتر مسیح صدیق رحیم آبادی مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبریک و قدردانی، گفت: چنين افتخار آفريني در بين كليه گروه هاي طب ايراني دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور با توجه به محدوديت‌هاي مختلف دانشگاه علوم پزشكي فسا از جمله: سابقه كوتاه مدت گروه طب ايراني و تنوع چندجانبه فعاليت‌هاي محوله به اعضای هيات علمي اين گروه (اجرايی، بهداشتي، درماني، آموزشي و پژوهشي)، در كنار عدم وجود دانشجويان PhD طب ايراني، حكايت از توان پژوهشي بسيار بالا، برنامه ريزي دقيق، همت عالي و پشتكار بي‌نظير دکترهاشم پور دارد.