به گزارش وب دا؛ خانم خدیجه خیراتی سرپرست اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر دانشجویان اردوی زیارتی مشهد مقدس به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و کانون قرآن و عترت ویژه دانشجویان برگزار گردید.

وی ادامه داد: کاروان دانشجویان پسر روز پنجشنبه مورخ۱۲بهمن ماه و کاروان دانشجویان دختر روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه به مقصد مشهد مقدس اعزام شدند.

خیراتی ضمن اشاره به اهمیت اردوهای دانشجویی در جهت تقویت روحیه نشاط دانشجویان افزود: این اردوهای دانشجویی در راستای تقویت بنیه ی فرهنگی و مذهبی دانشجویان برنامه ریزی می شود.

سرپرست اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه عنوان کرد: در این اردو ۴۲ نفر از دانشجویان پسر و ۴۲ نفر از دانشجویان دختر حضور دارند که تاریخ بازگشت دانشجویان پسر از این اردوی ۶ روزه، ۱۷ بهمن ماه و تاریخ بازگشت دانشجویان دختر ۲۰ بهمن ماه می باشد.

گفتنی است بازدید از غرفه های فرهنگی آستان قدس رضوی، اعطای بسته فرهنگی و بازدید از مکان های تفریحی از دیگر برنامه های این اردو است.