به گزارش وب دا؛ جلسه شورای اداری شهرستان با حضور امام جمعه، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و مسوولین و روسای ادارات شهرستان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

سلیمان کرمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا گفت:  شهرستان فسا جایگاه ویژه و متمایزی در امر سلامت در سطح استان و شرق فارس دارد و یکی از موفق ترین شهرستان ها در زمینه رشد و توسعه در حوزه علوم پزشکی و در راستای طرح تحول سلامت است .

کرمی افزود: اجرای طرح تحول سلامت توسط دولت در شرایط تحریم ها و کاهش پیوسته در آمدهای نفتی، اقدامی قابل تحسین بوده که با اجرای آن، کشور ما به ترکیب بهینه از رشد اقتصادی همراه با رشد اجتماعی در حوزه بهداشت و درمان دست یافته است .

فرماندار ویژه شهرستان فسا اظهار داشت: نگاه دولت در حوزه درمان، نگاه اقتصادی و مبتنی بر اشتغال زایی هم هست. وقتی که در یک شهرستان توسعه درمانی وجود دارد، استفاده از نیروی انسانی متخصص و کار آمد و ایجاد اشتغال در این زمینه، امری اجتناب ناپذیر است .

در این نشست اعضای شورای اداری با دستاوردها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی و همچنین چالش ها و فرصت های پیش روی حوزه سلامت شهرستان آشنا شدند.