به گزارش وب دا؛ دکترمجتبی فرجام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی فسا از کسب رتبه سوم توسط مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی فسا در ارزیابی سالانه مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت خبر داد.

دکترفرجام افزود: ارزیابی مراکز تحقیقاتی به صورت سالیانه و توسط معاونت تحقیقات وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و عواملی از قبیل تعداد مقالات منتشر شده توسط مرکز، کیفیت مقالات منتشر شده که از روی تعداد مقالات در مجلات معتبر جهانی مشخص می‌گردد، تعداد ارجاعات به مقالات مرکز و شاخص h مرکز در امتیازدهی موثر هستند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار داشت: مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر فسا با داشتن 54 مقاله در سال گذشته که 13 مورد از آنها جزو ژورنال‌های Q1 بوده‌اند، 49 ارجاع و شاخص h برابر با 8، رتبه سوم را در بین بیش از 100 مرکز تحقیقات بالینی با سابقه فعالیت 3-1 سال وزارت بهداشت به دست آورد.