به گزارش وب دا؛ جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز مشاوره قبل از ازدواج نوید زندگی با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، نمایندگان ادارات بهزیستی و سازمان تبلیغات اسلامی، معاون فنی، مدیران و کارشناسان واحدهای سلامت خانواده و بهداشت روان برگزار گردید.

خانم شهیدی کارشناس واحد سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ازدواج و همچنین برنامه های وزارت بهداشت در زمینه ساماندهی نظام مشاوره ای ازدواج و تسهیل دسترسی به آن بر اساس مبانی ایرانی – اسلامی و با هدف استحکام خانواده و کاهش آمار طلاق ، جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز مشاوره قبل از ازدواج با نام نوید زندگی برگزار شد.

شهیدی افزود: در این جلسه در خصوص افزایش ساعات کلاسهای مشاوره قبل از ازدواج از 2 ساعت به 6 ساعت ، متون آموزشی و نحوه راه اندازی مرکز مشاوره نوید زندگی در مرکز جامع سلامت موسی بن جعفر(ع) بحث و تبادل نظر شد.