به گزارش وب دا؛ مهندس مجتبی کرمی منش مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : در پی ثبت شکایت مردمی در سامانه 190 در خصوص مرکز غیر مجاز تهیه و توزیع ساندویچ در یکی از محلات شهرستان فسا، بازرسین بهداشت محیط به محل اعزام شدند.

مهندس کرمی منش افزود: بازرسین پس از شناسایی محل و کسب مجوز از دادستانی، جهت بازرسی به امکنه مورد نظر وارد شدند که با آشپزخانه ای مواجه شدند که در شرایط بسیار غیر بهداشتی و با مواد اولیه بی کیفیت اقدام به تولید و توزیع ساندویچ می کرد.

مسوول واحد بهداشت محیط گفت: کارشناسان بهداشت محیط پس از توقیف تجهیزات، این مرکز غیر مجاز را تعطیل و پرونده متصدی متخلف را جهت پیگیری های قانونی به مراجع قضایی ارجاع دادند .

کرمی منش تاکید کرد : واحد بهداشت محیط با متخلفین از قوانین بهداشتی که سلامت مردم و بخصوص دانش آموزان و کودکان را به خطر می اندازند مماشات نخواهد کرد.