به گزارش وب دا؛ با نزدیک شدن به اول مهر و آغاز مدارس و خرید  کیف و  کوله پشتی توسط والدین و دانش آموزان، کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور در کیف فروشی های سطح شهر ، با  ارایه مشاوره و توزیع پمفلت آموزشی در زمینه انتخاب کیف و کوله پشتی مناسب به دانش آموزان و والدین  کمک می نمایند.

آقای حسین محمدی فر کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و کارشناس استئوپروز معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : کوله پشتی و کیف وسیله ای است که هر روز توسط دانش آموزان مورد استفاده قرار می گیرد و انتخاب صحیح یا غلط آن و نحوه صحیح استفاده از آنها می تواند اثرات خود را بر روی دانش آموزان به جا بگذارد .

کارشناس مبارزه با بیماریها افزود: وزن کوله پشتی ، نحوه بستن آن، زمان حمل کوله از جمله عواملی هستند که می توانند موجب تغییر در ستون فقرات، اختلالات اسکلتی – عضلانی شود.

محمدی فر اظهار داشت: با انتخاب کوله پشتی استاندارد که دارای بندهای تنظیم شونده در پشت و کمر باشد و همچنین دارای وزن مناسب به صورتی که کوله یا کیف به همراه نوشت افزار درون آن دارای حداکثر 10درصد وزن بدن باشد می توان تا حد زیادی از مشکلات اسکلتی – عضلانی دانش آموزان جلوگیری  کرد.

در همین راستا کارشناسان واحد غیر واگیر معاونت بهداشت با حضور در کیف فروشی های سطح شهر با ارائه مشاوره و توزیع پمفلت به دانش آموزان و خانواده های آنها در خرید کیف و کوله پشتی مناسب کمک کردند.