به گزارش وب دا؛ جلسه کمیته بیماریهای حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی فسا با تاکید بر مراقبت حجاج و  زائرین مراسم اربعین در  معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که معاونین بهداشت و غذا و داروی دانشگاه، معاون فنی ،مسوول و کارکنان واحد مبارزه با بیماریها، نماینده معاونت درمان، ریاست اورژانس115، متخصصین عفونی و اطفال، مدیران داخلی بیمارستانهای حضرت ولیعصر(عج) و دکترشریعتی حضور داشتند، پیرامون آموزش به حجاج و خانواده های آنها جهت پیشگیری از بروز بیماریهای حاد تنفسی و آمادگی همه بخشها برای مراقبت هر چه بهتر تاکید شد.

همچنین جلسه پیگیری و آمادگی در برابر موارد مراجعه کننده بیماران حاد تنفسی احتمالی  به بیمارستان با حضور ریاست و مسوولین بخشهای مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) و متخصصین عفونی و اطفال برگزار گردید و در این جلسه در خصوص فرآیند  ارایه خدمات به این بیماران و تهیه دارو بحث و تبادل نظر شد .

گفتنی است حجاج گرامی و اطرافیان آنها در صورت بروز علایمی مانند تب بالای 38 درجه، سرفه، تنگی نفس، گلودرد، لرز، ضعف، بی حالی، اسهال، استفراغ و هرگونه علایم غیر طبیعی تا 2 هفته بعد از بازگشت از سفر حج، به نزدیک ترین مرکز بهداشتی درمانی محل اقامت خود مراجعه نمایند.