به گزارش وب دا؛ به مناسبت هفته پیشگیری از سوانح و حوادث (13 لغایت 20 مردادماه)، کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی ویژه مراقبین سلامت با همکاری واحد سلامت جوانان معاونت بهداشت  و سازمان هلال احمر شهرستان فسا برگزار شد.

خانم زاعپور کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشت و از مدرسین این کارگاه گفت: یکی از عوامل مهم مرگ و میر در کنار بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و بیماریهای مزمن ریوی به خصوص در گروه سنی 18 تا 29 ساله که جمعیت مولد و آینده ساز کشور تلقی می شود، حوادث ترافیکی است.

خانم زارعپور افزود : میزان مرگ و میر به واسطه حوادث حمل و نقل در مردان 5 برابر زنان است و 90 درصد حوادث ترافیکی به عوامل انسانی باز میگردد و این موضوع نیاز به آموزش و تغییر فرهنگ را نشان می دهد و باید به صورت ویژه ای مورد توجه قرار گیرد.

همچنین آقای رحیمی از مدرسین هلال احمر شهرستان فسا در خصوص  پیشگیری از حوادث و سوانح ترافیکی و کمک های اولیه مطالبی بیان نمودند.