به گزارش وب دا؛ دکترنقدی معاون فرهنگی و دانشجویی و آقای حاتمی مدیر امور دانشجویی ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دخترانه(مجموعه خوابگاه های زینبیه) و خوابگاه های دانشجویی پسرانه ، وضعیت و آمادگی خوابگاه ها جهت ورود دانشجویان در ترم جدید را بررسی نمودند.

آقای محمود حاتمی مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : در راستای تعمیر و تجهیز خوابگاه های دانشجویی در تابستان، اقداماتی نظیر شستشوی فرشهای خوابگاه های دانشجویی،تعویض تعدادی از اجاق گازهای خوابگاه ها، فنس کشی محوطه خوابگاه گلستان(اطراف موتورخانه و کنار باغ خوابگاه)، خرید میز پینگ پنگ، تجهیز اتاق تلویزیون خوابگاه، تعمیر درب های ورودی خوابگاه گلستان، پارتیشن بندی صندلی های اتاق مطالعه خوابگاه گلستان، خریداری تجهیزات مربوط به سرویس های بهداشتی، نصب کپسول آتش نشانی در تمامی طبقات خوابگاه ها و مرتب سازی فضای نارنجستان خوابگاه انجام گردیده است.

وی اظهار داشت : با توجه به فصل گرما و ازدیاد حشرات موذی، بصورت گسترده در کلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا طرح جامع سمپاشی با هدف پیشگیری و افزایش کیفیت بهداشت خوابگاه‌ها و کنترل و پیشگیری از وجود حشرات موذی انجام گردید.

حاتمی افزود: تعمیز موزاییک های کف سالن خوابگاه های دانشجویی و نظافت کلیه خوابگاه های دانشجویی در حال پیگیری می باشد.

گفتنی است با توجه به وجود هفت خوابگاه در پردیس دانشگاه و بیمارستان های شریعتی و ولیعصر(عج)، حضور مسوولین و نظارت بر حسن اجرای فعالیت ها موجب سرعت بخشیدن به مراحل شده است.