به گزارش وب دا؛ برنامه سنجش سلامت دانش آموزان با همکاری معاونت بهداشت و آموزش و پرورش در سه منطقه شهر فسا، بخش های شیبکوه و ششده و قره بلاغ از 10 تیرماه در حال اجرا می باشد.

دکترجلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و  مسوولین واحدهای بهداشت مدارس ، دهان و دندان و معاون اجرایی معاونت بهداشت از اجرای برنامه سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان بازدید کردند .

دراین بازدید نحوه ی سنجش سلامت دانش آموزان  در مدرسه عزیزان مورد پایش قرار گرفت .

خانم تشکر مسوول واحد بهداشت مدارس معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : در این برنامه ارزیابی و شناسایی اختلالات جسمی و ذهنی شایع در کودکان، سنجش بینایی، شنوایی و اندازه گیری قد و وزن و توده بدنی، معاینات دهان و دندان، سطح آمادگی تحصیلی و ضریب هوشی نوآموزان مورد بررسی قرار می گیرد.

تشکر افزود: پس از انجام سنجش ها، نوآموزان به مطب های پزشک خانواده خود ارجاع داده می شوند تا مورد معاینات عمومی قرار گیرند و در صورت نیاز برای معاینات تکمیلی و تخصصی به پزشک متخصص ارجاع داده شوند .