به گزارش وب دا؛ مهندس علی اکبر رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در مراسم افتتاحیه بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت  در بخش کتبی از سه نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی فسا تقدیر گردید.

رشیدی افزود: در بخش دانشجویی خانم فروغ نادری در رشته سیره معصومین  موفق به کسب رتبه اول کشوری شد و در بخش اساتید خانم  راحله ثابت سروستانی در رشته مقاله نویسی  رتبه دوم کشوری و  خانم زهرا شرفی در رشته پرسمان قرآنی  رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص دادند.

سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در دومین روز از جشنواره ، خانم فاطمه روانگرد در بخش دانشجویی رشته ادعیه خوانی(بخش آوایی) موفق به کسب رتبه اول کشوری گردید.

گفتنی است بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت با حضور دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، دکتر محمد رضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ، مدیران و کارشناسان فرهنگی و قرآن و عترت دانشگاهها از ۲۵ تیرماه  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز گردیده ومراسم اختتامیه  ۲۸ تیرماه برگزار خواهد شد.