به گزارش وب دا؛ دکترصفورا محبی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: طبق اعلام سازمان غذا و دارو در همایش معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی ، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه سوم در بین معاونت های غذا و داروی سطح سه کشور گردید.
دکترمحبی افزود : معاونت غذا و داروی فسا رتبه های اول در حوزه های مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ، روابط عمومی، کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو، مدیریت نظارت بر مکمل ها و داروهای سنتی و رتبه دوم مدیریت دارو و مواد مخدر را در بین دانشگاه های علوم پزشکی سطح سه کشور کسب کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار داشت: این معاونت موفق گردید در حوزه های مدیریت داروخانه های بیمارستانی و مدیریت آزمایشگاه كنترل مواد غذایی رتبه چهارم و در مدیریت تجهیزات پزشكی رتبه پنجم را در بین معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سطح ٣ کشور به خود اختصاص دهد.