به گزارش وب دا؛ جشنواره ملی عمران سلامت صبح امروز بیستم تیرماه، با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهور، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونان وزارت بهداشت و روسا و مسوولان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تهران برگزار شد.
در این جشنواره از دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در بخش توسعه و ایجاد بلوک های زایمانی تک نفره (LDR) با اهدای لوح ، تقدیر گردید.
در این مراسم از تعدادی از معاونان وزارت بهداشت از جمله معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و تعدادی از مسئولان و افراد دخیل در اجرای طرح تحول نظام سلامت، روسای دانشگاههای علوم پزشکی تعدادی از استانها و نیز تعدادی از خیرین عرصه سلامت از جمله خانواده مرحوم سیدرضا نیری با حضور رییس جمهور و وزرای علوم و بهداشت تجلیل به عمل آمد.