به گزارش وب دا؛ سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان فسا در سال 96 با محوریت پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت بیماری وبا با حضور اعضاء در فرمانداری شهرستان فسا برگزار گردید.

سلیمان کرمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا در جلسه شورای سلامت با اشاره به شکایات شهروندان در خصوص ازدیاد سگ های ولگرد و ایجاد مشکلات بهداشتی، بر رفع این مشکل تاکید نمود.

فرماندار ویژه شهرستان بیان داشت: با توجه به بروز بیماریهای واگیردار ناشی از آب شرب آلوده که می تواند باعث مخاطرات بعدی در سطح جامعه شود، بر انجام آزمایشات میکروبی و بررسی املاح موجود در آب شرب در سطح شهرستان بویژه در روستاها توسط معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد و گفت: ادارات آبفا شهری و روستایی با هماهنگی بخشداران در اسرع وقت نسبت به ترمیم و رفع شکستگی شبکه آب شرب اقدام نمایند.

کرمی اظهار داشت :با توجه به امکان شیوع بیماریهای واگیر دار در کشورهای عربستان سعودی و عراق مسوولین کاروان های زیارتی در سطح شهرستان نسبت به پیشگیری و آموزش لازم به زائران عتبات عالیات و حج ،اهتمام لازم به عمل آورند.

در ابتدای این جلسه خانم دکتر علیزاده معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص اهمیت پیشگیری از بیماری وبا با توجه به وضعیت این بیماری در کشورهای همسایه مطالبی را بیان کرد.

در ادامه خانم دکتر آیدا باغبان مسوول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه گزارشی از اقدامات معاونت بهداشت در زمینه پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق آب و مواد غذایی شامل پایش سلامت آب توسط کارشناسان بهداشتی و بهورزان ، اندازه گیری کلر باقیمانده، گزارش و پیگیری رفع شکستگی های شبکه انتقال و توزیع آب، آموزش به عموم مردم از طریق کلاسهای آموزش و توزیع پمفلت و نصب بنر ارایه نمود.

مهندس کرمی منش مسوول واحد بهداشت محیط ضمن ارایه گزارشی از فعالیتهای واحد بهداشت محیط در زمینه بهداشت آب و مواد غذایی و هماهنگی های بین بخشی با سایر ارگانها برای مقابله با مصرف دخانیات، همکاری تمامی ارگانهای ذی ربط در زمینه مقابله با مصرف دخانیات را ضروری دانست.

در پایان این جلسه هماهنگی های برون بخشی معاونت بهداشت با اداره آبفا و مسوولین دفاتر زیارتی در زمینه پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی انجام شد.