به گزارش وب دا؛ خانم خدیجه خیراتی سرپرست اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی فسا از اعزام دانشجویان به اردوی زیارتی و فرهنگی مشهد مقدس خبر داد.

وی گفت : گروه اول دانشجویان دختر روز جمعه مورخ ۱۶ تیرماه و گروه اول دانشجویان پسر نیز  امروز دوشنبه مورخ ۱۹تیرماه سال جاری از دانشگاه علوم پزشکی فسا به مقصد مشهد مقدس اعزام شدند.

خیراتی ادامه داد: گروه دوم دانشجویان دختر نیز روز پنج شنبه مورخ۲۲تیرماه به مشهد مقدس اعزام خواهند شد.

سرپرست اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه اظهار داشت: در این اردو سعی شده است علاوه بر در نظر گرفتن برنامه های زیارتی، برنامه های فرهنگی از قبیل بازدید از نمایشگاه زیارت، حلقه های معرفتی و اردوهای تفریحی نیز در نظر گرفته شود.

خیراتی افزود: طی هماهنگی انجام شده با مدیریت آستان قدس رضوی و شهرداری شهرستان مشهد مقدس، امیدواریم دانشجویان از برنامه های تدارک دیده شده، به نحو احسن بهره گیرند.

وی خاطر نشان کرد: بسته های فرهنگی که از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به دانشجویان اعطا می شود نیز در برگیرنده مطالب آموزنده زیارتی، معنوی و کاربردی می باشد.