به گزارش وب دا ؛ طی مراسمی که بمناسبت گرامیداشت مقام شامخ استاد با حضور هیات رییسه  و اساتید دانشگاه برگزارگردید ، از استادان برتر حیطه های علوم بالینی، علوم پایه ، بهداشت و پرستاری قدردانی شد .

در این مراسم دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه عاوم پزشکی فسا ضمن ارج نهادن بر تلاش های بی دریغ اساتید عزیز و نقش آنها در شکل گیری آینده نظام سلامت جامعه ، بر توجه به آموزش علمی  اصول تخصصی حرفه ای و اخلاقی تاکید نمودند.

دکترعسکری گفت : با توجه به تغییرات دیدگاهی و فرهنگی نسل جوان ، بکارگیری شیوه های نوین آموزشی در تربیت دانشجویان ضروری است.

ریاست دانشگاه  در ادامه سیاستهای کلان توسعه آموزش دانشگاه بر مبنای فن آوریهای نوین و حرکت دانشگاههای نسل سوم را تشریح نمودند.

در ابتدای مراسم دکترسیدامین کوهپایه معاون آموزشی دانشگاه ضمن تشریح دستاوردهای آموزشی دانشگاه در راستای طرح تحول  و نوآوری در آموزش پزشکی ، گفت : وجود این سند فرصت مغتنمی برای ارتقاء کیفی و کمی استادان و دانشگاه است.

دکترکوهپایه در ادامه برنامه توسعه کمی و کیفی آموزش دانشگاه را با توجه به اسناد بالادستی آمایش سرزمینی و تمرکز بر قابلیتهای بومی و منطقه ای دانشگاه بیان نمودند.

1-اساتید برتر آموزشی :

• استاد برتر دانشکده پزشکی(حیطه بالینی): ( خانم دکترزهرا بازرگانی)
  • استاد برتر دانشکده پزشکی(حیطه بالینی ضریبk): (آقای دکترمهدی یاراحمدی)
  • استاد برتر دانشکده پزشکی (حیطه علوم پایه): (خانم  دکتر حکمت)
  • استاد برتر دانشکده پرستاری و بهداشت       : (آقای دکتر علی خانی جیحونی)

2- هفدهمین جشنواره شهید مطهری :

1-طرح برتر حائز مقام اول سامانه ارزشیابی بالینی (مهندس مجتبی وردیان)

2-طرح مقام دوم و برگزاری کارگاه کشوری فتورشیپ (دکتررضا همایونفر)

3-مقام سوم و سخنرانی در جشنواره مطهری با عنوان اخلاق حرفه ای (دکترراحله ثابت سروستانی)

3-طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی :

1-بسته آموزش مجازی                   (دکتر کاظم جوانمردی)

2-بسته مرجعیت و آینده نگری         (آقای ابوالقاسم آوند)