به گزارش وب دا ؛ اولین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فسا در سال96 با حضور اعضاء در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید .

در این جلسه دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن اشاره به برکات و فضیلت ماه رجب، در خصوص میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا در مراسم معنوی و پرفیض اعتکاف مطالبی بیان نمودند .

دکتر عسکری ضمن ابراز خرسندی از اعتکاف 90 نفر از دانشجویان سطح شهرستان در مسجد حضرت قائم دانشگاه ، از تمامی دست اندکاران این طرح، دانشجویان فعال، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و دانشجویی تقدیر کردند.

وی در ادامه به پر شور کردن فضای دانشگاهی در زمینه انتخابات اشاره نمود و گفت : فراهم آوردن فضایی با اخلاق در دانشگاه مستلزم مدیریت صحیح نهادهای مسوول است و دانشجویان نیز لازم است در زمینه های حساس انتخابات با درنظر گرفتن چارچوب های انتخاباتی و ضوابط حاکم بر آن، از افراد مطلع مشورت بگیرند.

در ادامه دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن اشاره به برکات ماه رجب و برنامه های مدون اعتکاف، از فعالین این عرصه تشکر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مسعود عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  ضمن بیان مطالبی در خصوص ماه رجب و انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه ،  ماه رجب را ماه خودسازی معنوی دانست.

در ادامه دبیران کانون ها و تشکل های دانشجویی به بیان برنامه های پیشنهادی خود پرداختند و در این زمینه تبادل نظر صورت گرفت.