به گزارش وب دا ؛ دکترشهید علیرضا فیروزی عارف سالک ، شاعر ، نقاش و دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا بعنوان شهید هنرمند شاخص سال 1396 استان فارس انتخاب گردید.

در آستانه میلاد حضرت امیرالمومنین امام علی (ع)  و همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی جمعی از مسوولین استانی و شهرستان با حضور در منزل شهید مراتب انتخاب شهید دکتر علیرضا فیروزی  را به خانواده ایشان ابلاغ نمودند.
در این دیدار صمیمی که معاون فرهنگی – هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان، رییس سازمان بسیج هنرمندان استان، معاونین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ، معاونین حوزه هنری انقلاب اسلامی استان و همچنین معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا و جمعی ازمسوولین ادارات ودانشگاه علوم پزشكی حضورداشتند ضمن تجدید میثاق با اهداف متعالی شهید، مادر،برادران و خواهران شهید موردتكریم قرارگرفته و  به ادامه راه ایشان تاکید نمودند.

جمع مذکور با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان، ضمن دیدار با امام جمعه ، در خصوص ارتقاء فضاسازی شهری با محوریت اسطوره ها و بزرگان شهر بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است انتخاب و معرفی شهید هنرمند شاخص  ، هر ساله در حوزه  هنری و ستاد هفته هنر انقلاب اسلامی انجام می گردد.