به گزارش وب دا؛کنگره شهدای علوم پزشکی سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و خانواده های شهدای علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار گردید. در این مراسم از مادرشهید گرانقدر عزیزاله حیدری و برادر شهید گرانقدر علیرضا فیروزی از دانشگاه علوم پزشکی فسا با اهدای لوح ، تقدیر گردید.

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در این کنگره بیان داشت : وظیفه ملی ماست که به شهدا، جانبازان و خانواده های آنان خدمت کنیم و احترام بگذاریم زیرا این عزیزان، مهمترین سرمایه خود را در طبق اخلاص گذاشتند و به خداوند پیوستند.

وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه بدون اخلاق و اخلاق مداری، ما کار در حوزه پزشکی، عبث است، گفت: جامعه پزشکی از قبل از انقلاب تاکنون اقدامات بسیار بزرگی انجام داده است.

دکتر هاشمی با بیان این که جامعه پزشکی و جهاد سازندگی جزو مظلوم ترین افراد دوره دفاع مقدس بودند، یادآور شد: جامعه پزشکی بدون هیچ دفاعی و با ایجاد ، با خاکریز حضور در خط مقدم و در بیمارستان های صحرایی به جراحی می پرداختند و حتی در زمان بمباران نیز به جراحی مجروحین ادامه می دادند.

وزیر بهداشت ضمن ابراز امیدواری برای این که خدمات جامعه پزشکی در طول دفاع مقدس به تصویر کشیده شود ، خاطرنشان کرد: چیزی که ما در کشور به خصوص در حوزه پزشکی به آن نیاز داریم، "اخلاق"است و بدون اخلاق و اخلاق مداری، کار ما در حوزه پزشکی عبث خواهد بود بنابراین معرفی چهره های نورانی دفاع مقدس و اهداف و آرمان های آنان، در سالم سازی محیط و در بین نسل جوان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

دکتر هاشمی گفت:معتقدم نسل جوان ما در دفاع از آرمان های انقلاب، شهدا و دفاع از کشور بسیار مصمم هستند و دلیل آن نیز قدرتمند بودن کشوراست و باید برای حفظ و حراست از کشورمان تلاش کنیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: بیشترین احترام به خانواده شهدا، خدمت و کار کردن، و امید دادن همراه با عمل است و باید در این زمینه تلاش کرد.

وزیر بهداشت با بیان این که معتقدم انقلابی بودن یعنی احترام به خانواده شهدا و خدمت گزار مردم بودن گفت: خدمت کردن میسر نمی شود جز با از خود گذشتگی و پا روی منافع و حزب خود گذاشتن و از این راه می توان به مردم و کشور خدمت کرد.

دکتر هاشمی در ادامه تاکید کرد: با هم دلی و وحدت مهربانی را در جامعه تقویت و گسترش دهیم و بیشتر خدمت کنیم و آرمان های امام راحل، مقام معظم رهبری و خانواده شهدا را در جامعه ادامه بدهیم.