به گزارش وب دا ؛  در روزهای پایانی سال 95 و در آستانه سال جدید ، اعضای مرکزی کانون دانشجویی اخلاق حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی فسا از  بیماران بخش های همودیالیز و بیماریهای خاص عیادت نمودند.
خانم الهه غضنفری دبیر کانون دانشجویی اخلاق حرفه‌ای دانشگاه بیان داشت: در آستانه سال جدید و به منظور تحقق یکی از مهمترین اهداف این کانون که احترام به کرامت انسان‌هاست، اعضای شورای مرکزی کانون با اهدای گل از بیماران بخشهای همودیالیز و بیماریهای خاص عیادت کردند و وضعیت درمانی و برخی از مشکلات بیماران بررسی و به مسوولین انتقال داده شد تا در جهت برطرف کردن آنها، برنامه ریزی و اقدام به عمل آید.
غضنفری با اشاره به دیگر برنامه‌های "کانون اخلاق حرفه‌ای" دانشگاه، گفت: بازدید از بخش‌های خاص بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا، پخش فیلم‌های مرتبط با ترویج اخلاق حرفه‌ای و کاری در محیط بالینی از دیگر برنامه‌های این کانون در سطح دانشگاه می باشد.