به گزارش وب دا ؛ دکتررضا ممتحن مدیر کل بیمه سلامت استان فارس  بهمراه دکترمحمدمهدی  فرهمند رییس اداره نظارت و ارزشیابی بیمه سلامت استان و آقای غلامحسین جمالی کارشناس مسوول بیمه سلامت روستایی استان  با حضور در شهرستان فسا ، عملکرد معاونت بهداشت در حوزه بیمه روستایی را مورد پایش قرار دادند.

دکترمجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گزارشی از  عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه در زمینه دسترسی 100 درصد جمعیت روستایی شهرستان به پزشک خانواده روستایی و ماما و همچنین دسترسی 100 درصد روستاییان به خدمات دندانپزشکی ، رادیولوژی ، آزمایشگاه و مکمل های غذایی ارایه نمود.

دکترنجفی تاکید کرد : کلیه خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی - درمانی روستایی شهرستان به تجهیزات جدید بهداشتی و درمانی ، اداری و رفاهی مجهز شده اند.

دکتررضا ممتحن مدیر کل بیمه سلامت استان فارس ، اقدامات انجام شده در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا  را بسیار خوب ارزیابی و بر همکاری و تعامل بیش از پیش معاونت بهداشت و اداره بیمه سلامت استان تاکید کردند.

در ادامه مدیر کل بیمه سلامت استان فارس و هیات همراه با حضور در دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن بازدید از پردیس آموزشی با ریاست دانشگاه دیدار نمودند.

در این دیدار دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از همکاری بیمه سلامت فارس با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیگیری مطالبات و معوقات بخش بهداشت و درمان ، بر تعامل بیشتر بیمه ودانشگاه در این امر تاکید کردند و از اهتمام جدی تیم درمانی در ارایه خدمات علیرغم معوقات یکساله که نشانه خالصانه بودن خدمات ایشان است تشکر نمودند.

در این دیدار دکترممتحن مدیر کل بیمه سلامت استان فارس از تلاش جدی برای پرداخت مطالبات خبر دادند.

ادای احترام به شهدای گمنام ، بازدید از مرکز تحقیقات کوهورت و نمایشگاه صنایع دستی از دیگر برنامه های مدیر کل بیمه سلامت استان فارس و هیات همراه بود.