به گزارش وب دا ؛ دکترهاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اهداء لوح سپاس به ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا از زحمات مجموعه دانشگاه در کسب رتبه اول در اجرای برنامه عملیاتی سال95 قدردانی نمودند.
در بخشی از این تقدیرنامه که توسط وزیر بهداشت به دکترعسکری رییس دانشگاه اهداء شد ، آمده است:
استقرار نظام یکپارچه برنامه عملیاتی و پایش آن در سطوح ستاد دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و  خدمات بهداشتی - درمانی اقدام بایسته ای بود که با هدف ارتقای کارایی و پاسخگویی به همت و تلاش کلیه مدیران و همکاران محترم نظام سلامت کشور به اجرا رسید.
بدینوسیله از اهتمام ویژه جنابعالی و کلیه همکاران محترم آن دانشگاه که بر اساس نتیجه پایش9ماهه ابتدای سال جاری بر اساس ارزیابی انطباق ، موفق به کسب رتبه ی اول در اجرای برنامه عملیاتی شده اید ، سپاسگزاری نموده و توفیق روزافزونتان را از خداوند متعال خواستارم.

IMG 20170214 184912