پایگاه خبری وبدا - دانشگاه علوم پزشکی فسا

tech 2

آرشیو اخبار

به گزارش وب دا ؛ دوره آموزشی با عنوان" نقش نمک در تکنولوژی تولید و اثرات آن بر سلامتی انسان" با حضور مسوولین فنی واحدهای تولیدی شهرستان فسا  در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این دوره آموزشی شرکت کنندگان ضمن آشنایی با نقش نمک در صنایع غذایی از جمله صنایع لبنی، گوشتی، آردی و قنادی، محصولات کنسروی، غذاهای سرد و سس ها،  مواردی از قبیل جایگزین های نمک در صنایع غذایی و عوارض مصرف نمک بر سلامتی انسان را فرا گرفتند.