به گزارش وب دا ؛ در راستای توانمند سازی پرسنل بهداشتی و درمانی برای شناخت بیماران روانی و ارجاع به موقع آنها به مراکز درمانی ، دوره  آموزشی پیشگیری از خودکشی توسط واحد بهداشت روان معاونت بهداشت برگزار گردید .
دکتر سید محمد حسین اجاقی مسوول واحد بهداشت روان معاونت بهداشت دانشگاه در این کارگاه آموزشی گفت : بیماریهای روانی ، افسردگی ، مصرف الکل و مواد مخدر ، اختلافات خانوادگی ، شکست و نا امیدی از جمله عوامل موثر در اقدام به خودکشی می باشد .
دکتر اجاقی افزود : با وجود پیچیدگی مسئله خودکشی می توان از آن پیشگیری کرد و موارد اقدام یا فوت ناشی از آن را کاهش داد.
وی با بیان اینکه از نظر جنسیتی زنان 6 برابر مردان بیشتر اقدام به خودکشی می کنند ، اظهار داشت : اما موارد منجر به فوت در مردان تقریبا 6 برابر زنان است و در جهان هر 3 ثانیه یک نفر اقدام به خود کشی می کند و هر 40 ثانیه یک نفر جان خود را به خاطر خودکشی از دست می دهد.
مسوول واحد بهداشت روان گفت : هر خودکشی منجر به مرگ حداقل بر 6 نفر دیگر تاثیرات روانی شدید خواهد داشت.
دکتراجاقی در مورد باورهای غلط در مورد خودکشی گفت : این باور که خودکشی بدون هشدار قبلی صورت می گیرد یا کسانی که در مورد خودکشی بحث می کنند به آن اقدام نمی کنند غلط است و باوری که می گوید سوال کردن در مورد خودکشی اشتباه است یا اینکه انگیزه خودکشی به آسانی ایجاد می شود نیز اشتباه می باشد.
وی  آموزش و افزایش مهارتهای زندگی ، کنترل استرس ، کنترل خشم و مهارتهای حل مسئله ، افزایش باورهای مذهبی و فرهنگی ، همچنین شناسایی به موقع و درمان اختلالات روان پزشکی از مهمترین راه های پیشگیری از خودکشی برشمرد.