به گزارش وب دا ؛ دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و یار دیرین امام و رهبری را تسلیت گفتند.
متن پیام به شرح زیر است:

امام علی علیه السلام :
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْ ءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ. محاسن ،ج1،ص233
هرگاه عالمی وفات یابد رخنه ای  در اسلام ایجاد می شود كه تا قیامت چیزی نمی تواند آنراپركند.

ارتحال ملكوتی عالم وارسته ،مبارز متقی ، ،اسوه مهرورزی و اعتدال ،یادگار خردورز حضرت امام وپیرو راستین مقام عظمای ولایت،حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی -رحمت الله علیه -كه عمر پر بركت خویش را در راه به ثمر نشستن آرمانهای انقلاب شكوهمند اسلامی سپری نموده و به مراتب كمال خدمت و وفاداری به اصل نظام واصل گردیدند ضایعه ی جبران ناپذیری برای عاشقان روح الله ودلسوختگان و دلباختگان طریق حق و حقیقت خواهد بود.
 فقدان این عالم ربانی محضر حضرت ولی عصر عجٌل الله تعالی فرجه الشریف،مقام معظم رهبری مد ظلٌه العالی و عموم مردم ومتدینین بویژه دلسوزان عرصه سلامت تسلیت و تعزیت باد.
خداوند روح ایشان راغریق دریای بیكران لطف خود ومارا در پیروی از آرمانهای اصیل انقلاب ثابت قدم گرداند.

دکتر علیرضا عسکری - رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا
20 دی ماه 1395