به گزارش وب دا ؛ دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و یار دیرین امام و رهبری را تسلیت گفتند.
متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالي
امام علی علیه السلام :
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْ ءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ. محاسن ،ج1،ص233
هرگاه عالمی وفات يابد رخنه ای  در اسلام ایجاد می شود كه تا قيامت چيزي نمي تواند آنراپركند.

ارتحال ملكوتي عالم وارسته ،مبارز متقي ، ،اسوه مهرورزي و اعتدال ،يادگار خردورز حضرت امام وپيرو راستين مقام عظماي ولايت،حضرت ايت الله هاشمي رفسنجاني -رحمت الله عليه -كه عمر پر بركت خويش را در راه به ثمر نشستن آرمانهاي انقلاب شكوهمند اسلامي سپري نموده و به مراتب كمال خدمت و وفاداري به اصل نظام واصل گرديدند ضايعه ي جبران ناپذيري براي عاشقان روح الله ودلسوختگان و دلباختگان طريق حق و حقيقت خواهد بود.
 فقدان اين عالم رباني محضر حضرت ولي عصر عجٌل الله تعالي فرجه الشريف،مقام معظم رهبري مد ظلٌه العالي و عموم مردم ومتدينین بويژه دلسوزان عرصه سلامت تسليت و تعزيت باد.
خداوند روح ايشان راغريق درياي بيكران لطف خود ومارا در پيروي از آرمانهاي اصيل انقلاب ثابت قدم گرداند.

دکتر علیرضا عسکری - رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا
20 دی ماه 1395