به گزارش وب دا ؛ مراسم تکریم و معارفه معاون درمان  دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور هیات رئیسه ، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، اساتید و پزشکان ، مدیران و کارکنان حوزه معاونت درمان و بیمارستانها در سالن روزبهان برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : با شناخت مبانی دین اسلام پی می بریم که هیچ چیز به اندازه خدمت بی منت به مردم  ، خدای متعال را راضی تر و خشنودتر نخواهد کرد.
دکترعسکری افزود : یک توفیق بزرگ که نصیب دانشگاهیان علوم پزشکی شده این است که کارها با واسطه و یا بدون واسطه با سلامت مردم و حیات مردم عجین شده است و ما باید بخاطر خدماتی که در حوزه سلامت انجام می دهیم شکرگزار خداوند باشیم که ما را در این حوزه قرار داد.
ریاست دانشگاه در بخشی از سخنان خود با اشاره به حضور شهدای گمنام در دانشگاه گفت : این شهدایی که در اوج جوانی بی چشمداشت و بخاطر مردم رفتند ، حتی هیچ نامی هم از خود  باقی نگذاشتند و باید از این شهدای عزیز درس بگیریم.
وی با اشاره به عدم پرداخت چند ماهه مطالبات پرسنل بیمارستانها و پیگیری های انجام شده در وزارت بهداشت ، افزود : انشاء ا... با درک شرایط موجود کشور و اتحاد و همدلی بهترین خدمات را به مردم ارایه دهیم و بالاخره از این دوران گذر خواهیم کرد و البته بجد بطور منطقي پيگير مطالبات عزيزان همكار خواهيم بود .
ریاست دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات دکترضیایی در طول تصدی معاونت درمان دانشگاه گفت : ایشان انسان بسیار توانمند و فرهیخته ای هستند و از خصوصیات اصلی ایشان داشتن سعه صدر است که موفق شدند با تعامل بسیار خوب با حوزه های مختلف و وزارت بهداشت اقدامات ماندگاری را در شهرستان فسا انجام دهند.
دکترعسکری گفت : همچنین آقای دکترپزشکی در زمان مسوولیت در حوزه معاونت بهداشت ، مدیریت بسیار خوبی داشتند که این حوزه را متحول کردند و شک ندارم که با حس و غیرت بومی در حوزه درمان هم موفق می باشند و به شهرستان کمک خواهند کرد.
در ابتدای جلسه دکترمحمد ضیایی ضمن تشکر از هیات رییسه ، اساتید و پزشکان ، کادر درمانی  و کارکنان معاونت درمان و بیمارستانها ، گفت : کارهای انجام شده مرهون زحمات کلیه معاونت هاست که با همدلی انجام  شد.
دکترضیایی همچنین گزارشی از عملکرد معاونت درمان ارایه دادند و موفقیت های دانشگاه را مرهون سه عامل مدیریت ریاست دانشگاه ، همدلی و همصدایی هیات رییسه و کارکنان و برقراری ارتباط با بدنه وزارت بهداشت دانستند.
در ادامه دکتربابک پزشکی عضو هیات علمی دانشگاه و از پزشکان فوق تخصص بومی شهرستان فسا بیان داشت : با استفاده از تجارب مدیران و کارکنان و تقویت همدلی و همراهی کلیه همکاران ، پزشکان و اساتید و گروههای مختلف درمانی ، در اجرای بهتر برنامه های پیشرو تلاش خواهیم کرد .
گفتنی است در پایان با اهداء لوح از زحمات دکترضیایی تقدیر شد و حکم دکترپزشکی بعنوان معاون درمان دانشگاه قرائت و به ایشان تقدیم گردید.