به گزارش وب دا ؛ خانم مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر گفت : مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه ضمن کسب رتبه برتر در ارزیابی عملکرد ، موفق گردید در همایش کشوری مدیران نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی که در چابهار برگزار شد  از مشاور وزیر و ریاست سازمان غذا و دارو تقدیر نامه دریافت نماید.

مهندس مجدی با بیان اینکه این انتخاب پس از ارزیابی معاونت های غذا و داروی کشور توسط سازمان غذا و دارو صورت گرفته است ، افزود : نظارت مداوم و مستمر بر واحدهای تولیدی و اجرای برنامه prps  ، صدور پروانه های بهداشتی مواد غذایی آشامیدنی و ... در بازه زمانی مناسب ، اجرای بهینه طرح کشوری pms ، رسیدگی و پاسخگویی بهینه به شکایات مردمی ، پاسخ گویی بهینه به مکانبات اداری ، مستند نمودن کلیه فرآیند ها ، ارتقا فرهنگ و سطح آگاهی عمومی در زمینه ایمنی مواد غذایی با چاپ بروشور، پمفلت ، کلاس های آموزشی و اجرای دقیق طرح های نشانگر رنگی از جمله فعالیتهای معاونت غذا و داروی دانشگاه و این مدیریت در حوزه های مختلف می باشد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه ابراز امیدواری کرد : با ادامه تلاشهای کارشناسان و حمایت مسوولین دانشگاه همچنان شاهد شکوفایی این حوزه و ارتقاء و تضمین بهداشت ، سلامت امینیت غذایی مردم فهیم شهرستان در راستای اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.

fasa1111