به گزارش وب دا ؛ در راستای پایش اجرای طرح "247" ویژه ارایه خدمات درمانی به بیماران قلبی دچار سکته‌های حاد قلبی در بیمارستان های سراسر کشور، تیم چهار نفری از بازرسین وزارت بهداشت جهت پایش این طرح در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا حضور یافتند.

دکتر محمدشکوهیان ریاست بیمارستان در جلسه مشترک بازرسین و اعضای عملیاتی طرح 247 ، مطالبی در خصوص وضعیت کلی بیمارستان، ضریب اشغال تخت ها و میزان مراجعین قلبی به این مرکز مطالبی بیان نمودند و در ادامه دکتر ولی زاده اینترونشنیست مرکز و مسوول اجرای طرح247، ضمن ارایه آمار بیماران مشمول طرح 247از ابتدای اجرای این طرح، به تشریح فرآیند واقدمات انجام شده در این زمینه پرداخت.

بازدید از بخشهای آنژیوگرافی و اتفاقات و بررسی فرایند نحوه بستری و اقدامات انجام شده از دیگر برنامه های تیم پایش بود

بازرسین ضمن ابراز رضایت از وضعیت موجود ، خواستار رایزنی گسترده تر با وزارتخانه به منظور توسعه بیشتر و بهره مندی از تجهیزات تخصصی مورد نظر گردیدند.