به گزارش وب دا ؛ مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: روغن هسته انگور یك روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده كردن غذاهای سرد و گرم است. برای تهیه ماده اولیه این روغن كشت مخصوصی صورت نمی گیرد و از هسته انگورهایی كه برای آبگیری و سركه استفاده شده اند استخراج می شود. هسته انگور 20-10 درصد وزنی روغن دارد. این روغن در كشورهای اروپایی در پخت و پز،سرخ كردن و صنایع آرایشی و بهداشتی كاربرد دارد. روغنی است به رنگ سبز یا زرد روشن با مزه و بویی بسیار ملایم كه فاقد اسید چرب ترانس، كلسترول، اسید چرب آزاد و سدیم است و در مقابل ، غنی از ویتامین های E,D,A,C و همچنین اسیدهای چرب ضروری بویژه امگا6 است.

مهندس زهرا مجدی افزود: روغن هسته انگور غنی از پرو آنتی سیانین است كه یك آنتی اكسیدان بسیار قوی است و می تواند جلو تخریب سلولی در اثر رادیكالهای آزاد را بگیرد.رادیكال های آزاد بمب های تخریب كننده ای هستند كه در اثر مصرف دود سیگار، الكل، برخی داروها و مواد شیمیایی، مصرف بیش از حد روغن های جامد و حتی برخورد اشعه خورشید بر پوست وهمین طور اشعه ایكس در بدن بوجود می آید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان اینکه روغن هسته انگور بافت های پیوندی را تعمیر و تقویت می نماید ، گفت: این روغن به سلامت پروتئین كلاژن سلول های بنیادی و فعالیت آنزیم ها كمك می كند. همچنین دندانپزشكان مصرف انگور و هسته آن را در سلامت دندان و لثه بسیار موثر می داند زیرا آنتی اكسیدان موجود در آن از خرابی دندان ها جلوگیری می كند و موجب می شود لثه ها سفت و صورتی باقی بمانند.

به گفته وی روغن هسته انگور از جمله روغن هایی است كه علاوه بر خواص با ارزش تغذیه ای دارای خواص درمانی و دارویی شفابخش است .

مهندس مجدی همچنین در خصوص  خواص درمانی روغن هسته انگور افزود: حفاظت از سیستم قلبی عروقی بدن در مقابل خطر ابتلا به تصلب شرائین و آرترواسكلروزیس ،كمك به كاهش كلسترول بد خون(L.D.L ) و افزایش كلسترول خوب (H.D.L) ، حفظ فشار خون در سطح متعادل و كاهش تشكیل لخته خون، كاهش خطر ابتلا به سرطان ، كمك به طراوت و شادابی پوست وسایر بافت های بدن و كمك به سلامت چشم از جمله خواص روغن هسته انگور می باشد.