به گزارش وب دا ؛ دانشگاه علوم پزشکی فسا جهت رفاه حال آن دسته از کارمندان خود که دسترسی لازم جهت ثبت نام اینترنتی ندارند این امکان  را فراهم کرده است تا با حضور در امور عمومی واحدهای تابعه در سرشماری نفوس و مسکن شرکت نمایند.

از آنجایی که سرشماری عمومی نفوس و مسکن به شیوه حضوری پیچیده و پرهزینه است، بنابراین مشارکت پاسخگویان در سرشماری اینترنتی کمک ارزشمندی در جهت کاهش هزینه این طرح ملی و تسریع در اجرای بهینه آن خواهد کرد.

به منظور افزایش سرعت، دقت و کاهش هزینه ها، امسال علاوه بر مراجعه حضوری ماموران آمارگیر، سرشماری اینترنتی نیز توسط هر خانوار قابل انجام است. بدین صورت که از تاریخ 3 مهرماه 95 لغایت 24 مهرماه 95 خانوارها می‌توانند با مراجعه به وب سایت مربوط به سازمان سرشماری به آدرس  www.sarshomari95.ir ، اطلاعات خانوار خود را وارد نمایند. همچنین اطلاعات تکمیل شده توسط هر خانوار می‌تواند در هنگام مراجعه حضوری مامور سرشماری (از 25 مهرماه 95 لغایت 25 آبان‌ماه 95)از طریق تبلت نیز گردآوری شود.

خانوارهایی که از طریق اینترنت در سرشماری سال ۹۵ شرکت کنند دیگر نیازی به پرکردن پرسشنامه سرشماری به شکل حضوری از طریق پرسشگر مرکز آمار ایران ندارند.

دانشگاه علوم پزشکی فسا جهت رفاه حال آن دسته از کارمندان خود که دسترسی لازم جهت ثبت نام اینترنتی ندارند این امکان  را فراهم کرده است تا با حضور در امور عمومی واحدهای تابعه به شرح ذیل در سرشماری اینترنتی شرکت نمایند.

-        آقای حمید سبحانی نژاد – ستاد دانشگاه

-        آقای مجتبی خالقی – بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)

-        آقای امین عسکری – بیمارستان دکترشریعتی

-        آقای مجتبی کفاشی – معاونت بهداشت

-        آقای اسماعیل فیروزی – معاونت غذا و دارو

مدارک مورد نیاز برای پاسخگویان به هنگام تکمیل فرم سرشماری اینترنتی :

-        قبض تلفن ثابت یا همراه که کد پستی صحیح منزل مسکونی خانوار روی آن درج شده باشد.

-        کارت ملی یا مدارکی که نام و نام خانوادگی، شماره ملی و تاریخ تولد تمامی اعضای خانوار در آن ثبت شده باشد.