Warning: getimagesize(C:\inetpub\wwwroot\webda/images/news/gallery/16/09/18/news.3068.jpg): failed to open stream: No such file or directory in C:\inetpub\wwwroot\webda\templates\fums\includes\helper.php on line 29

به گزارش وب دا ؛ همزمان با چهل و یکمین سالروز تأسیس اورژانس، کتاب شهدای اورژانس پیش بیمارستانی که توسط دانشگاه علوم پزشکی فسا منتشر گردیده است ، طی مراسمی با حضور قائم‌مقام وزیر بهداشت، رئیس اورژانس کشور و در جمع خانواده‌های شهدا و آسیب دیدگان رونمایی شد.
دکتر مجید نجفی کلیانی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی فسا از انتشار اولین نسخه کتاب شهدای اورژانس 115 خبر داد و گفت: اورژانس پیش‌بیمارستانی همیشه و در تمامی موقعیت‌ها خط مقدم درمان بوده و در هیچ دوره‌ای از کمک به مردم عزیز و خدمت‌رسانی دریغ نکرده است. گواه این مطلب تعداد بی‌شماری از تکنسین‌هایی است که در حین عملیات به شهادت رسیده‌اند؛ و نیروهایی است که دچار مصدومیت‌های دائمی و نقص عضو شده‌اند.
وی در ادامه افزود: مدت‌ها بود پیشنهاد تدوین کتابی پیرامون معرفی و زندگی نامه این عزیزان مطرح شده و پیگیری‌ها و اقداماتی نیز انجام شده بود. ازجمله جمع‌آوری آمار اولیه تعداد شهدا و مصدومین. تا اینکه در یک شهریورماه امسال و طی تصمیمی که در جلسه کمیته روابط عمومی مراکز اورژانس کشور گرفته شد ، تهیه و انتشار این کتاب در دستور کار تحریریه نشریه یک‌یک‌پنج قرار گرفت.
دکتر نجفی با اشاره به نحوه جمع‌آوری آمار و اطلاعات اولیه در مدت زمان محدود اظهار داشت: ما تنها دو هفته برای جمع‌آوری اطلاعات از سراسر کشور زمان داشتیم و یک هفته نیز صرف تحریر مطالب و طراحی صفحات شد. کار چاپ و صحافی کتاب نیز یک هفته زمان برد و  کتاب شهدا نهایتا در طی 4 هفته کاری تولید گردید.
رئیس اورژانس فسا افزود: این کتاب در چاپ نخست خود با تیراژ 1000 نسخه عرضه گردید که انشاءاله با یاری خداوند متعال تا پایان امسال چاپ دوم کتاب کامل‌تر و با تیراژ بالاتر منتشر خواهد شد.
دکتر نجفی در پایان از حسن توجه و زحمات هیئت رئیسه دانشگاه، علی الخصوص دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه در حمایت و تامین هزینه های کتاب تشکر و قدردانی کرد.