به گزارش وب دا ؛ دوره آموزشی  تربیت دانشجو- معلم قرآنی از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و با همکاری مجمع قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با هدف توانمندسازی دانشجویان علاقه‌مند قرآنی در زمینه آموزش‌های قرآنی برگزار گردید.
آقایان محمد نجاتی و محمد رضا قاسمی از دانشگاه علوم پزشکی فسا در این دوره آموزشی شرکت نمودند . اقای خواجوی استاد و پژوهشگر علوم قرآنی موضوعات رسم و ضبط، توفیقی یا عدم توفیقی بودن رسم اصطلاحی، چگونگی ترتیب سور آیات در قرآن، بررسی ضبط در رسم الخط های عربی، بررسی ضبط در رسم الخط های ایرانی و شبه قاره هند را در دو نوبت صبح و عصر برای دانشجویان  تدریس کردند.
همچنین استاد مهدی ناصرزعیم،  صلاحیت های حرفه معلمی، مبانی تعلیم و تربیت، طراحی آموزشی، اهداف آموزش، طبقه بندی اهداف آموزشی، ویژگی های ورودی یادگیرندگان و انواع الگوهای یادگیری و تفکر را به منتخبین علوم قرآنی حاضر در دوره آموزش داد.
گفتنی است کارورزی روش تدریس، سرفصل آموزشی سومین روز از دوره آموزشی تربیت دانشجو- معلم قرآنی است که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حال برگزاری است.