به گزارش وب دا ؛ طی دعوت رسمی پروفسور Hegyi رییس نهمین كنگره ی اروپایی طب تلفیقی  ، دکتر محمد هاشم هاشم پور متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی فسا  به عنوان عضو هیات رییسه این کنگره برگزیده شد.

این کنگره در یک سالن اصلی و چند بخش فرعی برگزار خواهد شد که دکتر هاشم پور ریاست پانل گیاهی که در سالن اصلی برگزار خواهد شد را عهده دار خواهد بود.

مقالات ارسالی توسط دكترمحمد هاشم هاشم پور متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی فسا ، در نهمین كنگره ی اروپایی طب تلفیقی به صورت ارائه ی سخنرانی پذیرفته شده است.

گفتنی است كنگره ی اروپایی طب تلفیقی به عنوان یكی از مهم ترین رویدادهای علمی در زمینه ی طب مكمل و جایگزین در دنیا شناخته می شود که از تاریخ 11-9 سپتامبر ( 21-19 شهریورماه 95) در بوداپست مجارستان در حال برگزاری می باشد.