به گزارش وب دا ؛ مهندس حجت ا.. ستوده کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : در راستای پیشگیری از شیوع بیماریهای واگیر در بین زندانیان و پرسنل حفاظت زندان فسا ، تیم واکسیناسیون معاونت بهداشت شامل کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای واگیر و جمعی از بهورزان 600 نفر از مدد جویان زندانی و کادر حفاظت زندان فسا را در مقابل بیماریهای هپاتیت ، دیفتری و کزاز واکسینه کردند.

ستوده با بیان اینکه همکاری گسترده ای در زمینه های بهداشتی و بیماریها بین زندان و مرکز بهداشت وجود دارد ، شرایط بهداشتی زندان فسا را مطلوب ارزیابی کرد.

کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت افزود : در این برنامه بیماریابی سل ، ایدز ، هپاتیت B و  C و بیماریهای قارچی و پوستی نیز انجام گرفت .

به گفته وی از ابتدای سال 94 تاکنون 2600 نفر از زندانیان و کادر حفاظت و پرسنل زندان فسا در مراحل و دوره های متوالی تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفته اند.