به گزارش وب دا ؛ مهندس مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در این خصوص گفت : بازرسین بهداشت محیط در روزهای اخیر میزان 400 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته شامل آرد ، انواع نوشیدنی ، چیپس ، کنسرو و کمپوت را از سطح عرضه شهرستان فسا جمع آوری کردند .

کرمی منش افزود : این اجناس در بازرسی های روزانه بهداشت محیط و رسیدگی به شکایات سامانه مردمی 190 از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهر فسا ، زاهد شهر و امیرحاجیلو جمع آوری شده است و پس از طی مراحل قانونی امحاء خواهند شد.

بازدید و نمونه گیری از استخرهای شنا توسط بازرسین بهداشت محیط

مسئول واحد بهداشت محیط با اشاره به بازرسی های منظم از استخرهای شنای گفت : در ابتدای این هفته نیز بازرسین بهداشت محیط از استخرهای شنای شهر فسا بازدید و نمونه برداری کردند .

کرمی منش اظهار داشت : در این بازرسی ها همچنین به تعدادی از شکایات مردمی ثبت شده در سامانه 190 در خصوص آلودگی شبکه آب آشامیدنی در شهر فسا و روستاهای تابعه توسط واحد بهداشت محیط رسیدگی شده است.