به گزارش وب دا ؛ کلاس آموزش برچسب خوانی محصولات غذایی با حضور دستیاران پزشک خانواده و ناظرین مطب ها در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

زینب همت دار کارشناس واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت ومدرس این کارگاه  در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیه ای گفت: درج نشانگرهای رنگی با هدف اصلاح الگوی مصرف در جامعه و ارتقاء سلامت مصرف کنندگان طراحی شده است ، این نشانگر ها بصورت چراغ راهنمای تغذیه ای است که شامل سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز روی بسته بندی محصولات درج می شود.

همت دار افزود : نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک در هر سهم ماده غذایی طراحی شده است. در نشانگر رنگی رنگ سبز به معنای مقادیر کم و انتخاب سالم تر و مطمئن تر، رنگ نارنجی به معنای مقادیر متوسط و انتخاب نسبتا خوب و رنگ قرمز به معنای مقادیر زیاد و انتخاب ضعیف می باشد.

کارشناس واحد بهبود تغذیه اظهار داشت : مصرف کنندگان می توانند با مراجعه به برچسب غذایی به راحتی از میزان قند، چربی و نمک محصول مورد استفاده مطلع شوند و آگاهانه متناسب با وضعیت جسمانی خود و برای حفظ سلامتی اقدام به خرید و مصرف مواد غذایی کنند.

در پایان این کارگاه  از شرکت کنندگان خواسته شد که در آموزش های چهره به چهره و کلاس های آموزشی، این مفاهیم را به مخاطبین خود منتقل کنند.