به گزارش وب دا ؛ دومین کارگاه تکمیلی احکام شرعی بیماران ویژه پرسنل و کادر درمانی بیمارستان ها روز چهارشنبه دهم  شهریور ماه در سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

دکترمجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از همکاری های ستاد اقامه نماز استان فارس گفت : اهمیت این کارگاه ها در محیط های بالینی کاملا مشهود می باشد لذا هماهنگی و تدوین چنین برنامه هایی از ضروریات برنامه های اجرایی است.

دکترنقدی افزود : هر یک از پرسنل در قبال بیماران و همنوعان خود مسئولند و دانشگاه می بایست سلسله طرح های آموزشی تخصصی در محیط های درمانی را برگزار نماید.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سقاچی نماینده ستاد اقامه نماز استان فارس کارگاه را با رویکرد آشنا نمودن پرسنل درمانی با احکام مربوط به بیماران نظیر احکام نمازبیماران، غسل، وضوی جبیره، محتضر و... مدیریت کرد.