به گزارش وب دا ؛ دکترسیدامین کوهپایه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت :  برای اولین بار در کشور مدرسه تابستانی ویژه دانشجویان استعداد درخشان کلان مناطق ده گانه کشور با محوریت بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی از تاریخ 14 لغایت 16 شهریور ماه سال جاری با حضور قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار می گردد که در تاریخ دانشگاه بی سابقه می باشد.
دکترکوهپایه با بیان اینکه دانشجویان استعداد درخشان از دانشگاههای کشور در این مدرسه حضور خواهند یافت ، اظهار داشت : در این مدرسه تابستانی ضمن تبیین بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی به نقش دانشجویان در ترجمان و تحقق بسته ها پرداخته خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه گفت : این مدرسه یک فرصت است که دانشجویان با مباحث نوین در حوزه آموزش و برنامه ریزی آشنا شوند که می تواند نقش بسزایی در شکل گیری آینده علمی آنها داشته باشد.در شکل گیری آینده علمی آنها داشته باشد.
به گفته وی یکی از مهمترین اهداف مدرسه تابستانه این است که حوزه فکری دانشجویان را از محدوده اطلاعات فراتر برده و آنها را به دایره ای از دانش و تعقل گسترش دهد.
گفتنی است اخلاق حرفه ای ، CONCEPT MAP ، فلسفه و چیستی علم ، دانشگاه های نسل سوم ، زیست فناوری ، طب سنتی ، الگوهای آموزش سلامت ، آینده نگاری و مرجعیت علمی از جمله محورهای این دوره از مدرسه تابستانی می باشد که اساتیدی از دانشگاههای علوم پزشکی تهران ، شهید بهشتی ، شیراز ، کرمان و فسا بعنوان سخنران در کارگاههایی با موضوعات ذکر شده سخنرانی خواهند نمود.