به گزارش وب دا ؛ دکترسام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت  :بیمار٤٢ ساله تبعه افغانستان که به علت مشکل قلبی با هماهنگی انجام شده  از شهرستان جهرم  به فسا منتقل شده بود با تشخیص نارسایی شدید عروق قلب و با سابقه دردهای قفسه صدری در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا مورد عمل جراحی قلب قرار گرفت.

سرپرست گروه جراحی قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) گفت : عمل قلب بیمار شامل پیوند عروق قلب از پای بیمار بر روی دستگاه قلبی و ریوی و پیوند رگ داخل قفسه صدری به شریان اصلی قلب یعنی عمل سی ای بی جی بود که با موفقیت انجام پذیرفت.

دکترزراعتیان نژاد گفت : بیمار در حال حاضر پس از در آوردن لوله تنفسی با حال عمومی مساعد در حال سپری كردن دوره نقاهت در بیمارستان می باشد.

لازم به ذکر است که بیمار مذکور بعلت عدم تمکن مالی و عدم امکان برخورداری از تسهیلات سازمانهای بیمه گر از انجام عمل جراحی خودداری می نموده است و در هنگامی که شرایط بیمار وخیم می گردد با هماهنگی بعمل آمده فی مابین معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی فسا و جهرم و دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در جهت صیانت از سلامت،  بدون لحاظ ملیت ، بویژه در شرایط حاد ،با فرانشیز رایگان تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت.

گفتنی است در این عمل که با موفقیت در اتاق عمل جراحی قلب باز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا انجام گرفت تیمی مشتمل بر دکترسام زراعتیان نژاد دوانی جراح و سرپرست گروه ، آقای فرهاد خسروی مسؤول هماهنگی تیم اتاق عمل قلب  ، خانم آسوده مسؤول آی سی یو قلب حضور داشتند.